قیمت سمعک و تعرفه بیمه ها - میهن مهر

ساخت وبلاگ

بهترین سمعک

سمعک ابزاری است که باعث بهبود ارتباطات فرد کم شنوا با دیگران و محیط اجتماعی اطراف می شود. سمعک یا وسایل کمک شنیداری اغلب برای افرادی با کاهش شنوایی متوسط تا شدید به کار گرفته می شود در حالی که استفاده از روش کاشت حلزون در افرادی با کاهش شنوایی شدید و کری کامل استفاده می شود.

فاکتورهای زیادی برای تعیین اینکه کدام سمعک برای شما مناسب است وجود دارد و در واقع برای همه ی افراد نمی توان یک نظر یکسان را داد .یکی از توصیه های مهم این است که تنها بر اساس برند سمعک خود را انتخاب نکنید و بلکه به قابلیت ها و ویژگیهای آن نیز توجه داشته باشید و چند مدل را که برای شما مناسب می باشد  مورد بررسی و مقایسه قرار دهید.

برای مثال می توانید برای انتخاب بهترین سمعک  از لحاظ ویژگی های مختلف مثل نامریی بودن ، سایز کوچک ، مدل داخل گوشی یا پشت گوشی ،، ضد آب بودن ، ریموت دار بودن و ……. با یکدیگر مقایسه نمایید . توصیه دوم ما این است که در تصمیم گیری برای انتخاب و تهیه سمعک حتما با ادیولوژیست خود مشورت نمایید . برند های معروف و مختلفی در این زمینه وجود دارند که در این سایت شما می توانید در مورد تاریخچه این برندها مطالعه نمایید و همچنین انواع مدلهای آنها را نیز مشاهده کنید و سپس با داشتن اطلاعات کافی خودتان نیز می توانید تشخیص دهید که کدام سمعک می تواند برای شما بهترین سمعک باشد .

مقایسه سمعک ها و انتخاب از میان انواع و اقسام مارک ها و مدل های سمعک می تواند برای شما پیچیده باشد. بنابراین به ادیولوژیست خود اعتماد کنید و انتخاب سمعک مناسب را به عهده ی وی بگذارید.

نکات قابل توجه برای خرید سمعک مناسب

  • طراحی و شکل ظاهری
  • برند و شرکت سازنده
  • فناوری های استفاده شده در ساخت آن
  • شرایط گارانتی و خدمات پس از فروش
  • مشورت با شنوایی شناس و ادیولوژیست مجرب

توجه به این که کدام کارخانه یا کمپانی و در چه کشوری سازنده ی این وسیله ی کمک شنوایی است، از اهمیت خاصی برخوردار است. برای انتخاب سمعک مناسب باید به برند آن توجه نمایید هر چند که با پیشرفت تکنولوژی همه ی برند ها سعی در بالا بردن کیفیت محصولات خود دارند و بر اساس استاندارد های جهانی تولید فعالیت می نمایند اما کیفیت صدا و کیفیت محصول بسیار مرتبط با کیفیت قطعات به کار رفته در سمعک می باشند .چنین وسیله ای باید نیاز های استفاده کنندگان را تامین نموده و در تمام محیط ها برخورداری از شنوایی رضایت بخشی را برای آنان فراهم کند . یکی دیگر از نکات قابل توجه در انتخابسمعک مناسب قابلیت ها و فناوری های به کار رفته در آن می باشد. برای مثال اندازه ی آن، ضد آب بودن، ریموت کنترل، وایرلس و … بنابراین خریداری چنین وسیله ای که مطابق با فناوری ها روز دنیا باشد و امکانات قابل توجهی داشته باشد باعث می شود تا به کم شنوایی به عنوان یک معضل و مشکل یا بیماری نگاه نشود. انتخاب سمعک مناسب بر اساس نیازمندی های فردی مطابق با درجه کم شنوایی وی از اهمیت بالایی بر خوردار است .

صحبت دیگر در مورد طراحی این وسیله است. طراحی مربوط می شود به رنگ ها و مدلها و طرح های مختلف برای سلیقه های مختلف در خانمها، آقایان و کودکان. شما می توانید با توجه به سلیقه، سن، روحیات خود و اینکه دارای چه شغلی هستید نیز می توانید یکسمعک مناسب برای خود انتخاب کنید.مثلا اگر نمی خواهید این وسیله در معرض دید دیگران قرار بگیرد، نوعی از آن وجود دارد که کاملا همرنگ با پوست و در سایزی کوچک است و کمتر به چشم می آید.

دانستن این مطلب که برای سنجش شنوایی حتما باید به یک دکتر متخصص مراجعه نمود بسیار اهمیت دارد زیرا انتخاب سمعک مناسب برای شما بسیار آسانتر می شود و بر اساس میزان کم شنوایی ادیولوژیست مدلهای مناسب را به شما پیشنهاد خواهد داد. هم چنین توصیه ی ما این است که سمعک خود را از کلینیک ها و فروشگاه هایی که نمایندگی برندهای مطرح را دارند خریداری نمایید و قبل از خرید حتما راجع به گارانتی و شرایط خدمات پس از فروش آگاهی های لازم را به دست آورید تا بفهمید آیا این سمعک مناسب شما از هر لحاظ می باشد یا خیر. امیدواریم که این مقاله برای شما سودمند واقع شده باشد .

انواع سمعک ها بر اساس خواص و شکل مدار الکترونیکی

  •  آنالوگ
  • قابل برنامه ریزی
  •  دیجیتال

انواع سمعک ها بر اساس سایز، جایگاه قرارگیری در گوش و میزان تقویت صدا

  • سمعک پشت گوشی
  • سمعک داخل گوشی
  • سمعک جیبی
  • سمعک عینکی
  • سمعک داخل مجرای گوش

 

۱) سمعک آنالوگ: این سمعک ها امواج صوتی را به سیگنال های الکتریکی تبدیل می کنند و این سیگنال های الکتریکی به آمپلی فایر ارسال می شوند. این سمعک ها دارای تنظیم صدا و کنترل زیر و بم هستند و تنها امکان تنظیم یک برنامه در آنها وجود دارد.
۲) سمعک قابل برنامه ریزی: سمعک های آنالوگی هستند که به وسیله کامپیوتر تنظیم می شوند و امکان تنظیم بیش از یک برنامه در این گروه وجود دارد.
۳) سمعک های دیجیتال: این دسته از سمعک ها امواج صوتی دریافت شده را قبل از تقویت به کدهای عددی تبدیل می کنند. درست مانند یک رایانه به دلیل اینکه کدهای عددی اطلاعات زیر و بمی یا بلندی صدا را دربرمی گیرند بنابراین سمعک های دیجیتال در فرکانس های مختلف قابل تنظیم هستند.مدار های دیجیتال امکان تنظیم بیشتری را برای رادیولوژیست ها برحسب نیاز بیمار و شرایط محیطی مختلف فراهم می کند.
۴) سمعک پشت گوشی: این سمعک ها به دلیل سهولت در استفاده برای تمام رده های سنی مناسب هستند و کم شنوایی های ملایم تا عمیق را پوشش می دهند. البته بهترین سمعک برای کودکان و اطفال هستند. جدیدترین تحول در این سمعک ها سمعک های فتینگ باز هستند که دلیل آن کوچکی و سهولت در استفاده از آن است به خصوص در مواردی که شنوایی تا حدودی برقرار است منجر به بهبود شنوایی می شود.
۵) سمعک داخل کانال: قطعه های این سمعک کوچک ترند و در ابتدای کانال گوش قرار می گیرد. این سمعک برای کم شنوایی های ملایم و متوسط مناسب است.
۶) سمعک کاملا داخل کانال گوش: قطعات این سمعک به صورت یکپارچه بوده و کاملا در داخل مجرای گوش قرار می گیرد و به نام سمعک نامرئی معروف است. این سمعک ها برای افت شنوایی شدید و عمیق مناسب نبوده و برای این دسته افراد سمعک های تونیر لازم است.

 

قیمت سمعک و تعرفه بیمه ها

سمعک ها قیمت های متفاوتی دارند و قیمت آنها بستگی به تکنولوژی ،کیفیت صدا و اندازه آنها دارد .البته اندازه سمعک خیلی در قیمت سمعک تاثیرگذار نیست و مهمترین عامل تکنولوژی و کیفیت صدای سمعک ها می باشد .

تکنولوژی سمعک ها ممکن است آنالوگ ،قابل برنامه ریزی ،نیمه دیجیتال (دیجیتال تریمری) ،۱۰۰% دیجیتال ،هوشمند یا هوشمند وایرلس باشد.

در حال حاضر به توجه به قیمت ارز سمعک های آنالوگ ،قابل برنامه ریزی و نیمه دیجیتال قیمتی حدود ۴۰۰/۰۰۰ تا ۶۰۰/۰۰۰ تومان دارند ،سمعک های ۱۰۰% دیجیتال قیمتی حدود ۸۰۰/۰۰۰ تا ۱/۰۰۰/۰۰۰ تومان دارند ،حداقل قیمت سمعک های هوشمند ۱/۲۰۰/۰۰۰ تومان و حداقل قیمت سمعک های هوشمند وایرلس ۲/۰۰۰/۰۰۰ تومان می باشد.

کدام قیمت برای شما مناسب است ؟

محدوده قیمتی که برای شما مناسب می باشد بستگی به عوامل مختلفی دارد از جمله :

۱- میزان و نوع کم شنوایی شما
۲- محیط های شنیداری که شما از سمعک در آن محیط ها استفاده می کنید
۳- سلیقه شما از نظر اینکه سمعک دیده شود یا مخفی باشد
۴- نیاز به یک یا دو سمعک
۵- بودجه شما

تعرفه بیمه ها

اکثر بیمه ها تعرفه ای بعنوان کمک خرید هزینه سمعک برای بیمه شدگان در نظر گرفته اند .میزان این تعرفه معمولا مقدار ثابتی است و در بیمه های مختلف ،متفاوت می باشد .در جدول زیر برخی از تعرفه سمعک بیمه های مختلف ذکر شده است ،در صورتیکه بیمه شما در جدول زیر ذکر نشده است ،می توانید تعرفه سمعک بیمه خود را از بیمه تان سوال نمایید.


ادامه مطلب
عروسک های زامبی - میهن مهر...
ما را در سایت عروسک های زامبی - میهن مهر دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : dmehryad0 بازدید : 229 تاريخ : سه شنبه 22 فروردين 1396 ساعت: 7:22